tirsdag 24. november 2020

Steking av indrefilet

Denne viser deg når maten er ferdig. Til indrefilet av okse passer det også godt med en fyldig béarnaisesaus, en peppersaus eller en rødvinssaus. Helstekt svinefilet med soppsaus smaker fantastisk. Steking i panne er den mest vanlige stekemetoden for biff i skiver.


Prøv denne oppskriften på klassisk helstekt indrefilet til middagen. Indrefilet , ytrefilet,.

Vi garanterer en stor smaksopplevelse. Brun først kjøttet i rapsolje på høy varme. Skru deretter ned varmen og tilsett smør. Vet noen hvor lenge en 4kg indrefilet av okse skal steke i ovnen, og på hvor mange grader. Hva skal temperaturen være på steketermometeret?


Behandler du en god indrefilet riktig vil det møre kjøttet smelte på tungen. Her er triksene som gjør steking av hel svinefilet til en lek. Elg indrefilet med blåbær og stekt kantarell er et svært mørt og magert middagstips.


Lag en smakfull festmiddag til familie og venner nå til helgen!

Svinefilet er populær mat både for liten og stor. Kilde: Opplysningskontoret. La fileten ligge fremme på benken et par timer før steking. Begynn med de fløtegratinerte potetene. Skrell og del poteter og løk i skiver.


Stykningsdelen i dag er den fineste (les: dyreste) på dyret – indrefilet. Hemmeligheten bak å steke magert kjøtt som f. Ytrefilet av lam 5-min, indrefilet av lam trenger kun steking i panne 2-min på hver side. Legg oppskrift i handlelapp. Det sjyer til – og godt er det! Har du en ovn med digital temperatur, oppnår du det aller beste resultatet.


Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Oppskrifter for hvordan steke indrefilet av svin. Fileten bør ha ligget i romtemperatur i ca.


Dette er min samboers spesialitet og noe av det beste jeg vet! Det er fredag og hva passer vel ikke bedre enn å friste med en perfekt stekt helstekt indrefilet ? Ca kg indrefilet av okse. Vi viser deg hvordan du på en enkel måte steker en hel filet av storfe, f.

Og nå som du har sett hvordan det gjøres. Det er ikke vanskelig å steke en hel indrefilet. Hvis fileten deles opp umiddelbart etter steking , vil noe kjøttsaft sive ut og kjøttet vil bli tørt.


Kjøttet gjennomgår fysiske og kjemiske endringer under steking som påvirker smak og konsistens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.