Mange ønsket at jeg skulle legge ut oppskrift. Dette ble omtrent nåkk til et sånt stort Starbucks. Oppskriften passer til stort glass. Frappe er uendelig godt-hele året. Og her er fire oppskrifter på iskaffe.
Sett fem glass i kjøleskapet. Kok kopp kaffe, ca ts pulverkaffe. La kaffen stå til den er helt avkjølt. Starbucks kjøper og brenner kvalitetskaffe av hele kaffebønner, er helt riktig.
Frappuccino er navnet på den berømte iskaffen fra Starbucks. Det er kjernen i det vi gjør – men det sier langt fra alt. Foto: mylittlekitchen-thea.
Iskald karamellfrappe En smakfull lekkerbisken du blir avhengig av. Endelig en rynkekrem som virker. Finn og lagre ideer om Starbucks oppskrifter på Pinterest.
Fyll en bar-shaker halvfull med isbiter. Hell i en dobbel espresso ts brunt sukker Ristes kraftig og helles i et stort glass. Toppes med litt H-melk eller fløte. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut en enkel oppskrift på iskaffe,.
Jeg syntes den smaker som iskaffen de har på Starbucks. Elsker frappe , og vil gjerne prøve denne. Trodde det var melken som gjorde at det skummet? Men det er altså bare pulveret og vann?
Et glass med iskaffe er en herlig avkjøling i sommervarmen for deg som elsker kaffe! Se oppskrift på hvordan du lager iskaffe selv. Frappé er gresk iskaffe som toppes med litt fløte eller melk.
Den smaker like bra som dessert eller en forfriskende og oppkvikkende drikk. Jeg kan fremdeles huske smaken av min første frappe på en fancy liten restaurant på den greske øya Chios en gang i det. A place for inspiring, original stories about community, innovation and all things coffee. Her får du en herlig oppskrift på en forfriskende iskaffe. Kalde drikker Kaffe on the rocks.
Hvorfor alltid drikke kaffen varm? Dette trenger du: (Til 1-porsjoner) Noe å ha frappuccionen i (helst høyt glass o.l) kopp med isbiter. En Frappé, usøtet, med melk, takk! Dobbel sjokolade frappe fra Caffè Nero = 4kcal.
Iskaffe mocca fra Starbucks : venti = 4kcal, grande = 3kcal. Frapino coffe espresso fra Espresso.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.