torsdag 19. desember 2019

Kaffelikør

Eller en vertinnegave, uansett: en koselig ting å gi, og en koselig ting å få. Små flasker fant jeg på Panduro, og med litt pynt rundt flasken samt en merkelapp. Knus likørsjokoladen og hell innholdet i koppene, tilsett kaffen og rør rundt, ha i sukker om du ønsker det.


Lag melkeskum i en melkeskummer. En deilig og kremete likør med en herlig smak av sjokolade og kaffe.

Likøren er holdbar i flere måneder og egner seg godt å gi bort i gave til noen du ønsker å. Vurdering: En særpreget kaffelikør. Laget av: Rom, kaffeekstrakt, sjokoladeekstrakt Alkoholinnhold: 3 vol. Om likørlaging, hvordan du kan lage likører av frukt, bær, egg og kaffe. Sheridan’s Coffee Layered Liqueur er tappet i en unik flaske, som er delt i to separate seksjoner.


Den ene inneholder en sort likør med kaffe- og whiskysmak. Bland nylaget kaffe med sukker og avkjøl til romtemperatur. Tilsett vaniljestang (eller ts vaniljesukker) og hell over på en flaske.

Etter 2-uker heller du av. Tips og teknikker ved hjemmelagd likør. Vaniljelikør, kaffelikør og Irsk Whiskey. Sukker: 32gram per liter. Lag kakaolikør noen dager før den skal serveres eller gis bort i gave.


Kakaolikør passer perfekt som vertinnegave når det nærmer seg jul. Juletiden er snart over oss og jeg ønsker derfor å dele min oppskrift på hjemmelaget kaffelikør her på bloggen. Det er faktisk to oppskrifter jeg pleier å. Tusenvis av deilige og enkle matoppskrifter fra Norges største matnettsted klikk. Kaffelikør er en likør med kaffesmag.


Kahlua er en deilig kaffelikør som fås kjøpt på polet. Knus kjeksen i en foodprosessor eller lignende og bland smøret i kjeksen. Blandingen trykkes jevnt ned i bunnen av en bakepapirkledd eller smurt. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og. Som friskkværnet kaffe dufter.

Hjemmelavet kaffelikør smager fantastisk! Oppdag og del dine synspunkter med Uviner-samfunnet. Denne likøren startet med dette spørsmålet, som falt ned i hodet mitt mens jeg drakk en kopp kaffe. Hej Mads Inspireret af jer begge, så står der nu på 2. Men når den skal hældes på.


For nylig løb jeg tør for kaffelikør. Kom kaffen i en skål sammen med 2½ dl koldt vand. Lad det trække ved stuetemperatur i tolv timer og filtrér gennem et kaffefilter. Kog en sirup af 1½ dl vand og.


Bland sammen crème fraîche og kaffelikør og smør det oppå kaken eller server det ved siden av kaken. Også mange nyttige tips om bartending. Lagde hjemmelaget kaffelikør i helga, hemmeligheten er å ekstrahere kaffebønnene rett i spriten, og gjerne lage den sterk og god.


Jeg brukte 200g finmalt coop rød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.