Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes og dekorere kaker. Har du lyst på en oppskrift på cupcakes finner du det her, oppskrift på. Og de fleste velger smørkrem som tilbehør.
Her er oppskriften på svelene du får om bord båtene samt smørkremen. En god smørkrem skal ikke feste seg i gommen.
Den skal smelte på tungen. Dessverre har det blitt slik at folk rynker på nesa når de hører ordet smørkrem , mye fordi det produseres mye kunstig, såkalt smørkrem. Nostalgi for mange - og nytt for noen - her er sjokoladerullekaken som smaker himmelsk!
Dette trenger du: (150)- 2gr. Det må du gjøre ja #128578; Hvis jeg skal bruke den dagen etter oppbevarer jeg den i romtemperatur over natten. Litt usikker på hvor lenge den kan stå i kjøleskap.
Bruk kaken som dessert, til kaffen eller server den til bursdag. Jeg har lenge letet etter en smørkrem som er lik den amerikanske i konsistens.
Enkelte rynker på nesa bare de hører ordet, mye fordi det i mange konditorier produseres. Har sett så mange tutorials, men aldri om jeg får til det samme med min krem. Jeg bare laget en bord med smørkrem for å dekke kaken helt med smørkrem :-) Kremen er ikke stiv med en gang den er laget, så det er lett å forme rosene. Bestillingsfrist for kaker: senest kl. Det blir godt det altså, men dette må bli mye bedre, og langt mer stabilt!
Jeg, Manuela Kjeilen, er forfatteren, bakeren og fotografen bak passionforbaking. Mitt mål for denne hjemmesiden er å inspirere deg til å bake! Smøret må være temperert før man begynner for å få et godt resultat.
Hvis smøret kommer rett fra kjøleskap så kan man varme det litt i mikroen på svak varme. Pisk smør og sukker til smørkrem. Rør i kefir og sirup (se tips). Bland melet og de andre tørre ingrediensene.
Suksessterte: Her gir vi deg oppskrften på den perfekte festkaken Suksessterte, mandelbunn med smørkrem. Oppskrifter for smørkrem. Visp egg og sukker til eggedosis.
Sikt i det tørre og bland lett om med en slikkepott. Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca 30.
Hva er vel bedre en supersaftig sjokoladekake med smørkrem , salte peanøtter og karamell? Denne er skikkelig go og både store og små kommer til å. Sjokolade smørkrem bruker du som fyll i kaker, samt til å trekke kaker me for eksempel før du legger på marsipan eller fondant. Er du glad i cupcakes så er den. Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere.
Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er nok også ganske like.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.