Nydelig og saftig gulrotkake med et utrolig godt lokk av kremost. Stek kaken midt i ovnen ved 1°C i ca. Lag ostekrePisk romtemperert smør og omtrent halvparten av melisen til smørkrem. TINEs kremoster har mange bruksområder. I tillegg til det åpenbare, som pålegg på brød og kjeks, kan du bruke kremost i sauser, supper, bakst og kaker.
Philadelfia) 5g melis ts vaniljesukker.
Stikk pinnen i midten av kaken , hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Bland sukker, egg og olje i en kjøkkenmaskin og visp til alt er godt blandet. Pisk smør, melis og kremost med håndmikseren på middels hastighet,.
Denne gangen er det ikke en kake som blir publisert, men selve kremen for å ha oppå en kaken. Hadde tenkt å vente til jeg hadde funnet en verdig kakebunn, men. Rør sammen alle ingrediensene til glasuren. Tilsett kremost , og visp til å begynne med på.
Kaken må være avkjølt når man har på glasur.
Kaken er enkel og kjapp å lage og den smaker. Originaloppskriften til denne kaken fant jeg på bloggen. Denne kremost toppingen er veldig god og perfekt som topping på muffins og kaker , spesielt gulrotmuffins og gulrotkake. Slik fortsetter du til hele kaken er dekket av roser. Oppskriften er holder til muffins eller en.
Fyll ut feltene mellom rosene med litt ekstra frosting. Visp kremost og sukker til en luftig. Nå skal jeg lage oreo kake til årsdag i huset,. Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben?
Saftig gulrotkake med søt og syrlig ostekrem er manges favoritt. I dag har jeg laget en akkurat passe stor kake til kaffen. En bolle med kremost -glasur i kjøleskapet gjorde at jeg i dag satte i gang å bake en liten gulrotkake.
Kremost er en fersk-ost som brukes som pålegg, til baking (særlig til ostekake), og som smaks- og konsistens-hever i en flere supper og sauser. Hvis det ikke fester seg noe til pinnen, er kaken ferdigstekt. Gulroten gjør kaken ekstra saftig og rund i. Selv står du helt fritt til å velge pynt eller bare servere.
Pisk sammen 125g kremost naturell og 50g. Tilfør kaken det lille ekstra med valnøtter som.
Gresskarkake med kremost og. Rør smør og 1g melis i en bolle til blandingen blir myk og. Hell kakerøren i smurt springform (cm) og stek kaken midt i ovnen, til den er gylden og gjennomstekt,.
Pisk kremost og smør, til det er godt blandet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.