Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.
Kan brukes sammen med de fleste 4-liters gryter. Lite brukt, og selges derfor. Med dampristen gjør du kasserollene dine til dampkokere. Plasser grønnsakene på risten og plasser den over vannivået i gryten. Basen av Silitherm gir en sikker og effektiv varmefordeling samtidig som den har en varmeisolerende effekt.
Kokkeverdsmeister Bent Stiansen visar at ei vanleg kasserolle. Både grønsaker og kjøt har så mykje naturleg væske i seg at det oppstår damp. Bruk en vanlig kjele (helst jerngryte om du har) og ha i olje etter smak.
Vanlig soyaolje gjør nytten. Oljen skal ikke være for varm, men såpass at det freser når. Kok opp vann i en stor kasserolle.
Hvis du skal holde pølsene varme over ti kan du gjerne dampe pølsene slik som i pølseboder. Fiskekraften kan erstatte litt av melken i sausen. Kok makaroni og finhakket sjalottløk etter.
Ved dampkoking kokes grønnsaker eller annet mørt i damp i stedet for i vann. Damp pølser som proffene. Del blomkålhodet i buketter og del opp stilken i passe biter. Hell av kokevannet og damp potetene tørre i kasserollen.
Skallet skal bli litt rynkete og få en tynn saltskorpe. Passer perfekt med pepperrot- og grønnsaksdipp. Sammenlign priser og læs anmeldelser af gryde damp Gryder og Pander. Klik her og find den bedste pris nu!
Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Da tar du 1gram rørsukker i en kasserolle og smelter dette. Smelt dette i karamellen og ha deretter i en liten boks kremfløte. Lei av å vaske kasserollen etter lørdagsgrøten? En kan koke grøten i stekovnen, men den må uansett koke opp, og dette tar tid og må røres hele tiden.
Finn frem alle ingredienser. Kasserolle Grill Grillverktøy. Skrell eplene, fjern kjernehus og skjær eplene i biter. Skjær selleriroten i jevne små biter. Ha alt over i en kasserolle og tilsett vann ti.
Steg 2: Når vannet koker,. Bank let på citrongræsset først. Tilsett en god klype salt og damp kålen knapt mør under lokk. Juster smaken med salt og pepper.
Platene blir ikke varme som på vanlige keramikktopper. Her er det bunnen på kasserollen som varmes opp, så når du tar kasserollen av plata så er ikke selve.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.